MIRAFLORES

LUKSUS-KOMPLEKS

 • 66 m²

 • 2 soverom, 4 sengeplasser

 • 1 bad

«Casa Borg» er en sørvest-vendt leilighet i tredje etasje i populære Parque Miraflores på solkysten.
Fra leiligheten har du panorama utsikt mot Middelhavet og på klare dager ser du helt til Gibraltar og til Atlas fjellene i Marokko. Du ser også rett ned på anlegget til Miraflores Tennis Club, som er et meget populært anlegg for tennis mosjonister og veteraner. Her kan du følge med på spill og treninger fra egen terrasse på hele 28m2.

Parque Miraflores har et eget, attraktivt pool område med en egen bar. Baren er kun åpen/ betjent i sesongen fra april-oktober. Du finner også treningsapparater, som er gratis å bruke for leietakerne, rett ved pool området.
Du har også, innen 10 minutters gang avstand, Miraflores Golf med en 18 hulls bane og treningsfelt, Max Beach Club, TGA Tennis Academy/ gym, strandpromenaden samt handlegaten med barer, spisesteder, butikker, apotek, tannlege og legesenter.
Store kjøpesentre som Miramar/ Carrefour og Corte Ingles er 10 min unna med bil.

I Miraflores så er alt litt dyrere, men også litt renere og penere enn mange andre steder i området. Miraflores er kjent for sine hvitmalte komplekser og sine velholdte fellesarealer og alle gater har botaniske navn.
Parque Miraflores lever opp til navnet og har spesielt frodige og pene fellesområder. Komplekset har vunnet mange priser for sine hageområder.

Den Norske Sjømannskirken på Costa Del Sol som har egen kafe, bibliotek og arrangementer med konserter, kunstutstillinger o.l. finner du 5 minutter unna med bil.

Med bil er det 30 minutter til Malaga Lufthavn, 25 minutter til Mijas Pueblo, 15 minutter til Marbella og 10 minutter til Fuengirola.

Sengetøy, dyner og handklær finner du i leiligheten.
«Casa Borg» har et bad m/badekar og vaskemaskin. Du har et kjøkken med komfyr/ stekeplater, kjøleskap, oppvaskmaskin, micro, kaffetrakter og vannkoker.
Leiligheten har rask wifi, 2x aircondition og kabel TV. I tillegg har du en 45″ smart TV på veggen foran sengen, med chrome cast, slik at du kan se alle dine favoritt program via apper fra telefonen.
Terrassen har komfortable hagemøbler, solsenger og elektriske markiser som dekker over den store terrassen.

Mrk. at denne leiligheten leies ut med godkjenning/ turistlisens fra Junta De Andalucia og den er utstyrt i.h.t gjeldende lovverk med brannslukningsapparat, røykvarsler, førstehjelpsskrin, aircondition og solblendingsgardiner.

KALENDER FOR LEDIGHET

MTOTFLS
14
1
2
3
4
5
6
7
15
8
9
10
11
12
13
14
16
15
16
17
18
19
20
21
17
22
23
24
25
26
27
28
18
29
30
Book nå

PRISER

Desember kr.5.000,-/uke.
Januar, februar og mars kr.5.500,-/uke
April, Mai, Juni, September, Oktober og November. kr.7.500,-/uke
Juli og August kr.9.500,-/uke
Depositum kr.2.500,-
Obligatorisk sluttrengjøring kr.700,-

Langstidsleie er mulig. Pris på forespørsel

CASA BORG

Fasiliteter

 • Aircondition

 • Basseng

 • Betjent pool-bar, april – oktober

 • Balkong /terrase 28 m²

 • Garasje/parkeringsplass

 • Sjøutsikt

 • Hagemøbler

 • Hånklær/sengetøy

 • Kaffetrakter

 • Internettilgang / wifi

 • 45″ smart TV

 • Vaskemaskin

AKTIVITETER

I nærheten

Miraflores Tennisclub

MIRAFLORES TENNIS CLUB

De har 6 grusbaner og 2 Padel baner samt ett stort basseng og en bar/restaurant. Arrangeres mix-in double hver dag. Du får to timers spill pluss en fri drink i pool-baren etterpå for 10 euro.

Les mer på nettsiden deres

Miraflores golf

MIRAFLORES GOLF

Innen 10 minutters gang avstand er du ved Miraflores Golf med en 18 hulls bane og treningsfelt.

Les mer på nettsiden deres

Max Beach Club

MAX BEACH CLUB

Den Norske Sjomannskirken

DEN NORSKE SJØMANNSKIRKEN

5 min unna med bil. Har egen kafé, bibliotek og arrangementer med konserter, kunstutstillinger o.l. Alle hverdager selger kafeen middag med drikke, dessert og kaffe for 10 euro. På lørdagene risgrøt og søndagene grillbuffet.

Les mer på nettsiden deres

HANDLEGATE

Innen 10 minutters gang avstand har du handlegaten med barer, spisesteder, butikker, apotek, tannlege og legesenter. Store kjøpesentre som Miramar/ Carrefour og Corte Ingles er 10 min unna med bil.

POOL-OMRÅDE

Parque Miraflores har et eget, attraktivt pool område med en egen bar. Baren er kun åpen/ betjent i sesongen fra april-oktober. Du finner også treningsapparater, som er gratis å bruke for leietakerne, rett ved pool området.

Stranden

STRANDPROMENADE

Innen 10 minutters gang avstand har du stranden.

COSTA DEL SOL

BOOK DIN NESTE FERIE

KONTAKT OSS I DAG